Hondenleven stopt. Het bleek voor de uitgever door de veranderingen in de markt helaas niet langer mogelijk dit tijdschrift uit te geven. We hebben ruim vier jaar lang een prachtig blad voor iedereen met hart voor honden gemaakt, en daar zijn we trots op. Met veel pijn in ons hondenhart nemen we er nu afscheid van. Bent u abonnee van Hondenleven? Dan krijgt u van de uitgever persoonlijk bericht over de afhandeling van uw abonnement. Hondenleven stopt, maar wij stoppen niet met ons hondenleven! Wij blijven onze passie voor viervoeters, al is dat dan niet langer via het blad en dit blog, beslist met u delen.

Met hartelijke groet,
Sacha Gaus & Judith Lissenberg
hoofd- en eindredactie Hondenleven

maandag 2 januari 2012

(B)engeltje


Het (b)engeltje van Marielle.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Jeetje Hondenleven stopt... Ik blijf maar balen........ :-( had net een abonnement voor kerst... nog geen tijdschrift gezien :-( gelukkig wel het boek Beezer en Boomer. Zo jammer, zo jammer....

linda zei

Jammer zeg!

Diane zei

Hondenleven stopt...? Vanaf wanneer, welk nummer is/was het laatste? En is het nog mogelijk missende nummers na te bestellen...?

We zullen Hondenleven hier erg missen!!

Lenie zei

Nieuwe showroom in Waardenburg: Honden Riviera

Deze unieke showroom is gespecialiseerd in luxe accessoires voor honden en puppy’s, heeft showroom van 140m2 en met zeer veel topmerken.

Bezoek de showroom a.s. 6 en 7 juni 2014 en meldt u online aan bij www.hondenriviera.nl voor Extra Kassakorting.