Hondenleven stopt. Het bleek voor de uitgever door de veranderingen in de markt helaas niet langer mogelijk dit tijdschrift uit te geven. We hebben ruim vier jaar lang een prachtig blad voor iedereen met hart voor honden gemaakt, en daar zijn we trots op. Met veel pijn in ons hondenhart nemen we er nu afscheid van. Bent u abonnee van Hondenleven? Dan krijgt u van de uitgever persoonlijk bericht over de afhandeling van uw abonnement. Hondenleven stopt, maar wij stoppen niet met ons hondenleven! Wij blijven onze passie voor viervoeters, al is dat dan niet langer via het blad en dit blog, beslist met u delen.

Met hartelijke groet,
Sacha Gaus & Judith Lissenberg
hoofd- en eindredactie Hondenleven

vrijdag 23 december 2011

Honden kunnen alles!De redactie van Hondenleven wenst iedereen gezellige feestdagen, een veilige jaarwisseling en een heel mooi, gezond en heerlijk honds 2012!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh wat jammer! We kregen het blad nadat we ons hondje hadden gekocht bij van Gils kennels en naar school gingen bij Jottem in De Rijp. Nu mistte we het blad ineens n wilden we zelf een abbo nemen en zien we dat jullie gestopt zijn! Heel jammer!
Fam.doesburg

Anoniem zei

Zo vreselijk jammer dat t blad is opgeheven...vond het van alle honden bladen het leukste blad...ècht jammer

Lenie zei

Als je toch nog eens hetzelfde gevoel wilt ervaren. Kom dan eens lang in onze nieuwe showroom in Waardenburg: Honden Riviera

Deze unieke showroom is gespecialiseerd in luxe accessoires voor honden en puppy’s, heeft showroom van 140m2 en met zeer veel topmerken.

Bezoek de showroom a.s. 6 en 7 juni 2014 en meldt u online aan bij www.hondenriviera.nl voor Extra Kassakorting.